Doorlopende Groep

Doorlopende groep


  • Home
  • -
  • Doorlopende Groep
Doorlopende groep

Pediodieke bijeenkomsten van een dagdeel op zaterdag of zondag. Vanwege Corona is de groep verdeeld in twee kleinere groepen. 

Hoe zou het voor je zijn om in een groep te werken aan jouw persoonlijke levensthema van dat moment of te leren van het proces van een ander?

Tijdens zo’n groepsavond krijgt iedere deelnemers de kans om een persoonlijke vraag of thema in te brengen om aan te werken onder begeleiding van de therapeut en in aanwezigheid en soms ook met hulp van de groep. We beginnen de avond met lichaamswerk of een oefening. Ook dat kan vragen oproepen, die je in kunt brengen.
Ook als je niets inbrengt ervaar je veel en leer je van het proces van de anderen. De ervaring leert dat door zo intens te delen met elkaar, de groep in korte tijd verbonden raakt en steeds veiliger wordt. Daardoor kunnen we beter werken met elkaar. Maskers gaan af en we mogen zijn wie we zijn, in kwetsbaarheid. Tweemaal per jaar heb je een weekend met elkaar. (als dat weer veilig kan). Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag (zes dagdelen) bieden we een programma met groeps- en individuele oefeningen, lichaamswerk en individuele sessies. Na jouw sessie kun je een massage krijgen van de masseur die daarvoor aanwezig is. Je verbind je voor enige tijd aan de groep, waarvan een deel al langer met elkaar werkt.

Frequentie: Periodiek een dagdeel op zaterdag of zondag.
Data: Tussendoor instromen is mogelijk na een persoonlijk gesprek.
Locatie: ViaNell, Zwarte Woud 228, 3524 SL Utrecht.
Investering: de avonden zijn €30,- per keer. Het weekend kost €300,- en is afzonderlijk te betalen. Bij afwezigheid is geen restitutie mogelijk. Deelnemers verbinden zich voor 10 keer plus het weekend. De kosten van het weekend zijn inclusief btw, genoemde maaltijden en exclusief overnachting.
Leiding: Marieke Mars en Pit Gooskens
Voor vragen of interessen in opgave gebruik het contactformulier.