Doorlopende Groep

Doorlopende groep


  • Home
  • -
  • Doorlopende Groep
Doorlopende groep

10 dinsdagavonden 

Hoe zou het voor je zijn om een blok van 10 avonden en een weekend in een groep te werken aan jouw persoonlijke levensthema van dat moment of te leren van het proces van een ander?

Tijdens zo’n groepsavond krijgt iedere deelnemers de kans om een persoonlijke vraag of thema in te brengen om aan te werken onder begeleiding van de therapeut en in aanwezigheid en soms ook met hulp van de groep. We beginnen de avond met lichaamswerk of een oefening. Ook dat kan vragen oproepen, die je in kunt brengen.
Ook als je niets inbrengt ervaar je veel en leer je van het proces van de anderen. De ervaring leert dat door zo intens te delen met elkaar, de groep in korte tijd verbonden raakt en steeds veiliger wordt. Daardoor kunnen we beter werken met elkaar. Maskers gaan af en we mogen zijn wie we zijn, in kwetsbaarheid. Halverwege het blok heb je een weekend. Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag (zes dagdelen) bieden we een programma met groeps- en individuele oefeningen, lichaamswerk en individuele sessies. Na jouw sessie kun je een massage krijgen van de masseur die daarvoor aanwezig is. Na het blok is het mogelijk om te stoppen of door te gaan voor een volgende blok.

Frequentie: 10 avonden met twee weken ertussen op een dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur.
Data: Dit wordt nog aangekondigd
Locatie: ViaNell, Zwarte Woud 228, 3524 SL Utrecht.
Investering: de totale kosten van 10 avonden en het weekend zijn € 600,- incl. btw, koffie en thee en in het weekend inclusief tweemaal lunch en eenmaal diner.
Het is mogelijk de avonden (10 x €30,-) en het weekend (€300,-) afzonderlijk te betalen. Bij afwezigheid is geen restitutie mogelijk. Deelnemers verbinden zich voor 10 keer plus het weekend. De kosten van het weekend zijn inclusief btw, genoemde maaltijden en exclusief overnachting.
Leiding: Marieke Mars en Pit Gooskens
Opgave of belangstelling: e-mail naar marieke.mars@planet.nl of info@pitgooskens.nl dan word je uitgenodigd voor een vrijblijvend verkenningsgesprek.