Money Coaching

Money Coaching


  • Home
  • -
  • Money Coaching
Money Coaching

Individuele Money Coaching

Sta je voortdurend rood op de bank? Heb je moeite om rond te komen? Ben je het overzicht kwijtgeraakt? Geef je steeds geld uit terwijl dat eigenlijk niet kan? Dan is het misschien tijd voor money coaching.
Je krijgt in korte tijd inzicht in je huidige financiële situatie en maak je samen met de coach een plan hoe je financiën weer in balans te brengen. Daarnaast stel je jezelf ook de vraag: hoe ben ik hier verzeild geraakt? En hoe voorkom ik dat ik weer in de oude situatie verval? Als eenmaal financiële rust is gecreëerd kijken we samen naar je ideeën en overtuigingen over geld: hoe beïnvloeden ze jouw gedrag? Hoe kun je dat veranderen?

Een korte individuele training bestaande 3 tot 5 gesprekken en gerichte opdrachten geven je inzicht in je financiële situatie en vertrouwen in jezelf en je geldgedrag en in de toekomst.
Je investering: € 60,- per uur. Via Skype: € 30,- per half uur. Wel interesse  maar te weinig of geen geld voor dit traject? Vraag dan naar de mogelijkheden.
Contact: www.geldenemotie.nl

Workshop Leren Budgetteren

Door deze workshop ga je in korte tijd leren hoe je kunt budgetteren en je geldstroom kunt controleren. Heel praktisch en met een handzaam model. Alles vanzelfsprekend binnen een discrete setting en met ruimte voor jouw persoonlijke situatie.  Je investering: € 35,- inclusief btw, koffie en thee. Deze workshop is alleen toegankelijk voor consumenten. Bij voldoende belangstelling volgt een tweede vervolgworkshop. De workshop wordt geleid door Pit Gooskens.

Heb je geen idee waar je geld naar toe gaat of waarom je tekort komt? Wil je leren reserveren en geld overhouden? Kijk je niet op je banksaldo, maar vrees je vooral wat je dan gaat zien? Veel mensen met financiële problemen hebben geen goed zicht op hun geldstroom. Anderen laten het over aan hun partner en kijken er zelf niet naar om. Dat kan lijden tot afhankelijkheid en tot nare discussies en relatieproblemen.
Geldzorgen hebben vaak te maken met gebrek aan inzicht in en controle over je geldzaken. Het lijkt rationeel maar onder, en ook zeer vaak boven de oppervlakte spelen allerlei emoties. Er kan sprake zijn van angst, schaamte en schuldgevoel, maar ook van boosheid en gevoelens van onrecht. Financieel inzicht en overzicht is een eerste (grote) stap naar vrijheid.

Geef je op via www.geldenemotie.nl