Pit Gooskens

Pit Gooskens


  • Home
  • -
  • Pit Gooskens
Ganga

Na een persoonlijke crisis maakte ik zelf kennis met gestalttherapie. Vooral de respectvolle benadering, het contact met de therapeut en de veiligheid die dat gaf, maakte dat ik na enige jaren, besloot zelf een opleiding tot gestalttherapeut te volgen. In 2006 ben ik gestart met mijn eigen praktijk en kort daarna ook gaan samenwerken met Marieke Mars, gestalt- en traumatherapeut, onder de naam Ganga.

Ik heb me specifiek toegelegd op de emotionele en psychische problemen die er kunnen ontstaan rondom geld en geldgerelateerde levensgebeurtenissen als sterfte, scheiding, faillissement, ontslag of koopverslaving. De groeiende bewustwording over mijn eigen relatie met geld en de levensvragen die daarmee samenhangen, heeft gezorgd dat ik nu cliënten help met het oplossen en verlichten van geld- en levens issues door middel van Financial Life Planning en Money Coaching.  In mijn werk ben ik vooral gemotiveerd om cliënten te steunen in hun eigen veranderingsproces en ik doe daarbij een beroep op hun eigenheid, kracht en verantwoordelijkheid, zonder oordeel. Alleen de cliënt zelf weet wat goed is en wat klopt voor hem of haar.

Naast individuele coaching en relatiecoaching geef ik workshops en presentaties over Geld en Emotie.

Ik ben als Financial Life Planner gecertificeerd door het Amerikaanse Kinder Institute for Life Planning en gecertificeerd als budgetcoach door NIBUD. Omdat veel geldgerelateerde issues zich manifesteren binnen een intieme relatie, ben ik eveneens gecertificeerd relatie basistherapeut EFT (Emotionally Focussed Therapy).

Meer informatie: www.geldenemotie.nl