Workshop Geld en Emotie

zaterdag 5 en 19 februari en 12 maart 2022


  • Home
  • -
  • Workshop Geld en Emotie
Workshops Ondernemen: waar het eigenlijk om draait

Het ontdekken van WAAROM je als zelfstandig ondernemer start met een bedrijf of een eigenpraktijk is in de kern de basis voor een florerende onderneming of praktijk.

Toen ik begon als zelfstandig gevestigd Gestaltcoach en Financial Life Planner was ik niet echt voorbereid op het ondernemerschap dat daarbij hoorde. En zoals zoveel collega's startte ik met het aanvragen van een btw nummer en volgde ik de online tips over do's en don'ts over het aantrekken van klanten en het verkrijgen van allerlei vaardigheden: een administratie, marketingtools naast mijn beroepsvaardigheden. Toch ontbrak er iets: ik was me niet echt bewust WAAROM ik het deed. In mijn geval was dat de bevrijding van mijn troebele relatie met geld veroorzaakt door mijn onbewuste aannames, oordelen en projecties op geld. Daar ook anderen bij helpen is mijn diepe drijfveer, mijn manier om een betekenisvolle bijdrage te leveren.

In een serie van 3 workshops, die ik geef samen met ondernemer en coach Koen Havik, word je bewust van jouw WAAROM en wat er nodig is om te kunnen floreren. Je vindt antwoord op de vraag WIE ben ik als ondernemer, WAT lever ik eigenlijk en HOE vind ik mijn eigen manier van bedrijfsvoering? 

De workshops zijn een diepte-investering. De antwoorden die je vindt gaan je helpen bij elke stap die je maakt en elke actie die je plant bij het bouwen van je onderneming of je praktijk. Het helpt je te selecteren waar je focus op legt en waar niet. Je weet dan waar het jou eigenlijk om draait.

 

Door: Pit Gooskens, Life Planner en Money Coach en Koen Havik, Ondernemer en Coach
Zaterdag 5 februari, 19 februari en 12 maart 2022
Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: ViaNell, Zwarte Woud 228, Utrecht (Lunetten)
Een investering van € 450,- excl. btw, inclusief lunch, koffie en thee. 
Ben je geïnteresseerd? Klik op https://hipsy.nl/event/1375-ondernemen-waar-het-eigenlijk-om-draait of via het contactformulier
Meer informatie zie ook: www.geldenemotie.nl